Experiență

Din 2005 ne-am propus să oferim clienților noștri alternative moderne și practice de a se deplasa, indiferent de destinație. Îți punem la dispoziție, o gamă largă de produse moto: Side by side, ATV-uri, scutere, motociclete, snowmobile, dar și piese de schimb și accesorii. Echipa noastră este bine pregătită profesional, cu atestate în domeniu și informațiile actualizate constant. Menține constant legătura cu clienții, punând mereu întrebările necesare, pentru a oferi cele mai bune produse și soluții, în funcție de nevoile acestora.

Tot ce ai nevoie, într-un singur loc

Pe lângă produse, accesorii și echipamente moto de protecție, de cea mai bună calitate, service-ul ți-l asigurăm prin personal specializat și atestat , pentru a ne asigura că te vei bucura cât mai mult de produsele tale. Oferim garanție, atât pentru produsele achiziționate de la noi, cât și pentru service (piesele de schimb comandate și manoperă). Mai mult de atât, îți punem la dispoziție metode de finanțare și creditare, pentru a putea beneficia de plata produselor în rate. 

Alături de comunitate

Pentru că pasiunea noastră s-a format cu mult înainte de a se transforma într-o afacere, nu ne-am putea rezuma doar la asta. Din 2005, ne implicăm și promovăm constant activități din domeniu. Fie că sunt expoziții tematice, întâlniri ale motocicliștilor, concursuri, raliuri sau întâlniri civice locale, de fiecare dată când avem ocazia, aducem la un loc și susținem comunitatea moto, pentru a crește împreună.