Piese moto, Accesorii si Echipamente Moto. Motor Tech Magazin online moto piese si accesorii moto.SIDE by SIDE, ATV-uri, scutere, motociclete, Bike Conversion, biciclete, snowmobile, piese de schimb si accesorii, din stoc sau la comanda. Motor Tech Accesorii Moto Magazin online cu piese si accesorii moto
Piese moto, Accesorii si Echipamente Moto Motor Tech Magazin online moto piese si accesorii moto
Nu aveti produse in cos.

ATV-uri

 

Stiind tot ce se poate despre ATV-uri si modul in care le puteti conduce, sunteti asigurat de la bun inceput ca veti avea o plimbare placuta si in conditii de siguranta.

Amintiti-va, ATV-urile sunt vehicule speciale.

ATV-urile sunt diferite de alte vehicule, precum si intre ele.

Diferente dintre ATV-uri:

* Cele mai multe ATV-uri au frane separate pe  fata si spate, in timp ce la altele, franele pot fi avea o singura comanda. Asigurati-va ca invatati tehnicile recomandate de oprire pentru vehiculul dvs.

* Exista, ATV-uri cu pornire electrica, pornire la picior si pornire manuala

* Exista ATV uri cu motoare racite cu lichid sau cu aer

* Unele ATV-uri au ambreiaj automat; unele dintre acestea au ambreiaje manuale; unele sunt activate de picior, altele sunt activate manual; unele transmisii sunt complet  automate.

* Unele ATV-uri au marsarier.

* Cele mai multe ATV-uri au suspensie tip bascula cu ax rigid si unele au suspensie independenta, grup diferential si planetare.

* Unele ATV-uri au tractiune pe doua roti, unele au tractiune pe patru roti. Exista modele mai noi care au 3 punti si tractiune 6x6

* Unele ATV-uri au transmisie cu lant, altele cu cardan sau curea.

* Cele mai multe acceleratii sunt controlate prin apasarea unei parghii amplasata langa manerul ghidonului, altele pot fi controlate prin rasucirea manerului ( similar ca la motociclete sau scutere ). 

* Comenzile si pozitionarea lor difera de la un model la altul. 

* Unele ATV-uri sunt omologate pentru o persoana altele pot transporta si un pasager. 

Asigurati-va ca urmati recomandarile minime ale  producatorului referitoare la varsta de conducere. Aceste recomandari sunt inscrise pe etichetele ATV- ului.

 

Va stam la dispozitie cu tot suportul nostru comercial si tehnic pentru a gasi cele mai bune solutii astfel incat sa fiti un client

TOTAL MULTUMIT !


 

 

Afisare:
tabel
lista alfabetic alfabetic pret
pret
Ordonare:
Pagina:
1
2